Malo ribarsko mjesto koje doživljava turistički procvat

Promajna se nalazi između Baške Vode i Makarske i novo je popularno odredište za obitelji s djecom. Kao i ostatak Makarske Rivijere, poznata je po svojim dugim plažama i kristalno čistim morem. Plaža u Promajni se prostire 4 kilometra zapadno, sve do Baške Vode. Na zapadnom dijelu je dozvoljeno kupanje za kućne ljubimce. Uz plažu se nalaze dječji park, supermarket, restorani, beach barovi.

Pronaći će te i dječje sadržaje poput trampolina i vodenog parka. Ako poželite posjetiti i obližnja mjesta, možete to učiniti i pješice. Za 15 minuta ćete stići u Bratuš, a za 40 minuta u Bašku Vodu. Iznajmite bicikl pa možete posjetiti više mjesta u Makarskoj Rivijeri, i to bez opasnosti od automobilskog prometa! Od istoka prema zapadu: Tučepi, Makarska, Krvavica, Bratuš, Promajna, Baška Voda, Brela. Središte područja je Makarska, s uzbudljivim noćnim životom, vrhunskim restoranima i povijesnim znamenitostima. Udaljena je 7 kilometara, pa ju svakako posjetite ako već do sada niste.

mir i blagostanje

Vjerski turizam

Doživite mir i blagostanje u okolici Promajne. Svetište sv. Leopolda Mandića u Zakučcu i svetište Majke Božje Lurdske u Vepricu.

priroda

Pješačke staze

Ako poželite posjetiti i obližnja mjesta, možete to učiniti i pješice. Za 15 minuta ćete stići u Bratuš, a za 40 minuta u Bašku Vodu. Iznajmite bicikl pa možete posjetiti više mjesta u Makarskoj Rivijeri, i to bez opasnosti od automobilskog prometa!

Adresa

Zagrebačka 24

21320 Promajna, Hrvatska

Telefon

(+385) 92 5034 648

Rezervacije

(+385) 92 5034 648

pratite nas

Copyright © 2022. All Rights Reserved.