Uživanje u prirodi

Šetnice uz obalu uobičajene su za sve gradove i sela duž obale, a Baška Voda nije jedna od iznimki. Ove šetnice uz obalu savršene su za mnoge aktivnosti – trčanje, šetnju, vožnju biciklom… Ako ste aktivna osoba, predlažemo vam jutarnje trčanje po ovim šetnicama i spremni ste napuniti vlastite baterije. 

Ove šetnice povezuju sva mjesta Makarske rivijere i do nje možete lako doći šetnjom uz more. Prekrasna Brela su u drugom smjeru i do njih se stiže za samo 10 minuta hoda uz more. Ako koristite bicikl, do svih ovih mjesta možete stići još brže. Putem će te proći u blizini mnogih plaža i tko zna, možda pronađete savršenu plažu za sebe. Šetnja ovim šetnicama jedna je od najrelaksirajućih stvari u Baškoj Vodi. 

U blizini Baške Vode ima mnogo neasfaltiranih cesta. Obično se većina nalazi u brdima, odmah ispod planine Biokovo i možete imati savršen pogled dok se vozite biciklom. Krenete li iz Baške Vode, u početku očekujte lagani uspon. 

Ako niste iskusan vozač bicikla, predlažemo da iznajmite električni bicikl. Oni su savršeni za istraživanje područja i odvest će vas daleko prije nego se baterije isprazne. U Baškoj Vodi možete iznajmiti bicikl ako niste ponijeli svoj. Biciklizam je jedna od najboljih mogućnosti za istraživanje zemljišta među stvarima u Baškoj Vodi.

Ako ste željni ići južnije od Makarske rivijere, uskoro ćete stići do krajolika prekrasnih Baćinskih jezera – skupine od 7 povezanih jezera. To je jedno od najmirnijih mjesta na jadranskoj obali. 

izvor: lifeandventures

mir i blagostanje

Vjerski turizam

Doživite mir i blagostanje u okolici Promajne. Svetište sv. Leopolda Mandića u Zakučcu i svetište Majke Božje Lurdske u Vepricu.

mjesto kvalitetnog odmora

Promajna

Promajna je malo ribarsko mjesto koje trenutno doživljava turistički procvat. Nalazi se između Baške Vode i Makarske i novo je popularno odredište za obitelji s djecom

Adresa

Zagrebačka 24

21320 Promajna, Hrvatska

Telefon

(+385) 92 5034 648

Rezervacije

(+385) 92 5034 648

pratite nas

Copyright © 2022. All Rights Reserved.